WC international

Presupun ca ati vazut si in Romania toalete "turcesti", mai ales in gari: este vorba despre niste gauri in podea (care duc spre canalizare), pe langa care iti pui picioarele, te asezi pe vine si faci ce ai de facut. Nu comentez ca in Romania costa 50 de bani ca sa intri si miroase ca intr-un grajd pentru ca nu merge bine canalizarea, sa zicem ca daca ar fi curate nu ar avea nicio problema...

Dar in Beijing, unde anul acesta au loc Jocurile Olimpice, acolo intr-adevar este o problema, pentru ca in oras predomina acest gen de toalete si vizitatorii sunt extrem de ofensati. Adica cum? Vii, platesti sute de euro ca sa vezi JO si nici macar nu ai WC cu scaunel? Imi si imaginez toti occidentalii cu fite, doamne cu fuste de Prada si Gucci ridicandu-si-le pentru a nimeri toaleta turceasca mai bine.

Eh, decat sa-i incurajeze pe acesti vizitatori sa-si cumpere macar pentru perioada sejurului ceva de la firmele Parada sau Cuggi (productie autohtona), organizatorii au preferat sa-si ia angajamentul ca vor schimba aceste toalete. Se vor face investitii destul de mari pentru a remedia aceasta problema de o mare importanta.

Oricum, delegatia romana nu va avea astfel de probleme, ei putand sa se pise (scuzati limbajul) pe ce vor ei, ca si Chuck Norris.

0 Response to "WC international"