Bila alba si neagra

Daca nu ati auzit de Pachelbel Rant, aveti ocazia sa vizionati un material de stand-up comedy/chitara acustica mai mult decat interesant. Pe scurt, tipul se plange de faptul ca muzica contemporana este in pare parte bazata pe tot aceleasi combinatii de note din vremea barocului. Video-ul si performer-ul sunt geniale, bila alba:



Probabil ca daca Ron Paravonian ar fi trait in Romania, nu si-ar fi facut asa mari probleme. Uite, de exemplu, un videoclip prost, cu o tema jalnica si bazat pe repetitivitate. Bila neagra ii revine acestei manele, fara nicio legatura cu pielea pigmentata a reprezentantilor genului (pentru cei care nu va tine sufletul sa vedeti porcaria segmentul audiovizual de fata, ii explic mai jos subiectul):



Adica tipul si-a cumparat niste blugi desenati cu un sarpe din pietre ieftine si i-a venit ideea sa faca un cantec. A bagat o tipa blonda, o scena in care ea ii da miere cu degetele (microbofobi, beware!), si apoi cica blonda se transforma in sarpe si il mangaie in somn. Manelistul, pseudobazat, pare mort de frica in timp ce sarpele i se incolaceste in jurul gatului, melodia continuand pe ritmurile random, tipice, de duzina.

Ma gandesc sa fac o rubrica de alba-neagra. Ce ziceti?

0 Response to "Bila alba si neagra"