Derby dupa derby

Uite ca s-a terminat Steaua-Dinamo cu un scor pe care nu prea mi-l doream... Din doua motive: sunt stelista prin mostenire (bunicul meu era militar) si echipa mea de suflet este "U" Cluj. O combinatie destul de ciudata, avand in vedere ca majoritatea celor care tin cu "U" tin cu Dinamo, dar cred ca si ei, macar de data asta, ar fi vrut ca Steaua sa castige.

Acum, exista urmatoarele posibilitati, la derby-ul clujean, care va avea loc miercuri, de la 5:

  1. "U" Cluj bate pe ***, Steaua castiga la Buzau, ia campionatul si noi picam in B, dar cu mandrie si cu baremul facut. Violente, pe o scara de la 1 la 5: 2, "U"istii isi fac cinste intre ei cu cate o bere. ***, distrusi ca nu au luat titlul, vor incerca anul viitor, cand Liga I va fi prea indepartata pentru noi ca sa mai conteze daca ei iau titlul sau nu.
  2. "U" Cluj bate pe ***, Steaua pierde la Buzau. Pentru "U" mandrie si barem. Pentru *** sarbatoare si fast. Violente, pe o scara de la 1 la 5: 1, presupun.
  3. Nimeni nu cred ca isi doreste un rezultat de egalitate intre echipele clujene. In acest caz, daca Steaua bate, "U" cade in B fara sa faca baremul si *** nu ia campionatul. Violenta maxima: 5, din cauza frustrarilor ambelor galerii.
  4. Egalitate intre "U" si *** in cazul in care Steaua pierde, ioc barem, ioc mandrie, echipa "dusmana" ia campionatul in fata noastra si ne umileste. Violente: 3.
  5. *** castiga. Isi flutura trofeul la noi pe stadion. Pe mine ma apuca plansul in peluza, in timp ce vecinii mei de loc isi pregatesc deja batele de basball. Violenta: 4.
Si stau sa ma gandesc acum, care e cea mai realista varianta. Si cred ca ne dam seama cu totii care este... Cu toate astea, inca mai cred in "U" si mai am macar o mica... mica... mica speranta ca totul va iesi bine in final. Doamne ajuta la un rezultat bun, si ma scuzati, cei care va asteptati la un articol mai de interes general, daca v-am plictisit.

1 Response to "Derby dupa derby"

  1. Anonymous May 5, 2008 at 7:44 PM
    Cum ii vorba aia de la voi?
    "Haide U, arde Gruia" ? =))