D-ale supranaturalului

Adi Minune e consilier local la Stefanesti. Fara nicio legatura, mai stiti cand ziceam ca oamenii inteligenti si culti nu se baga in haznaua politica? Ei, iata ca un om de succes si de cultura (pentru ca manelele sunt baza culturii in Romania) a decis sa reprezinte un grup de oameni in CL al unei localitati. E normal ca oamenii din Stefanesti sa fie convinsi ca Adi Minune le va face vocea auzita, pentru ca acopera cateva octave, plus toate nuntile/botezurile smechere si 30% din timpii de antena ai postului Taraf TV.

Urmeaza .ca cu.noscutul artist sa-si schimbe din nou numele, trecand fulgurant, in intervalul a vreo 5 ani, de la Adrian Copilu' Minune la Adi Minune, Ady de Vito... pana la Ady de la Stefanesti si poate, candva in viitor, la Artist Formerly Known as Adrian Copilu' Minune.

***

Tot supranatural este si urmatorul eveniment: Faceam o tura de programe TV intr-o seara si am dat peste OTV. Obisnuitul patratel galben cu scris negru anunta de data asta: "SERIALUL ELODIA EPISODUL 140 - PROBABIL ULTIMUL". Si zic catre mine insami "Wow! Senzational... se termina serialul Elodia." M-am culcat cu o veselie teribila, gandidu-ma in continuare ce soc cutremurator ar fi pentru Dan Diaconescu, Lazarus, tipa blonda (aia care mai apare din cand in cand si se da reporter de investigatie) si pentru babele clarvazatoare din toata Romania, care vor ramane someri dupa ULTIMUL EPISOD.

Ei, pe naiba... Ziua urmatoare rula "SERIALUL ELODIA - EPISODUL 141" ... Probabil din cauza impactului economic si cresterea ratei de somaj care s-ar fi petrecut in eventualitatea terminarii cosmarului. Tipa a putrezit de mult. Obisnuiti-va cu asta.

0 Response to "D-ale supranaturalului"