Se poate şi mai rău

Era mai demult bancul ăla cu

Pesimistul: Mai rău nu se poate.
Optimistul: Ba se poate!

Data viitoare când te plângi de tot felul de tâmpenii de genul că te-a părăsit gagica/iubiţelul sau, mai rău, că te-a înşelat cu frăţiorul/surioara, aminteşte-ţi de articolul din Cluj Expres cu nenea care şi-a mâncat iubitul. Da, ai citit bine. Era un cuplu gay şi unul dintre ei şi-a tăiat partenerul în bucăţi, a gătit o parte din el şi s-a apucat liniştit să mănânce.

Ei, acum aşa-i că SMSul "Andreea, eşti unica mea iubire" pe care ţi l-a trimis prietenul, uitând că te cheamă Alexandra, nu mai pare aşa un gest sadic?

***
Uite o ştire şi pentru pisicuţa sexoasă nemulţumită de prietenul sărac (cu Logan) care o ducea în parc în loc să o ducă în bamboo: regina muzicii R&B, Cristina Spătar, o tipă bună al cărei fost iubit era plin de verzişori în buzunare, a fost într-o situaţie destul de urâtă. S-a despărţit
de tipul respectiv (care precis nu avea Logan) şi el a manifestat o atitudine de gentleman de mare clasă.

I-a luat tot ce i-a făcut cadou în afară de inelul de logodnă. Naşpa e că a trebuit să îşi vândă inelul pentru bani de pâine şi facturi la stat, aşa lipită pământului a lăsat-o dobitocul.

***
Cât despre mine, am făcut azi o nouă reacţie alergică de toată minunea (am stat 2 ore jumate într-o sală cu calculatoare, cu ferestrele închise). Nasul meu este de dimensiunea şi culoarea unui nas de clovn de circ ieftin ... şi mai seamănă şi cu cascada Niagara în sezonul cu debit mediu. Sper că la mine nu se poate şi mai rău.

Numa' bine!

0 Response to "Se poate şi mai rău"