Din seria titluri senzaţionale

Ăsta-i:

S-a creat sperma in laborator. Nu vor mai avea nevoie femeile de barbati?

Da, chiar există jurnalişti care pun astfel de titluri materialului. Adică ok, e scientific breakthrough şi toate cele, dar nu citeşte nimeni articolul dacă nu pui şi o sugestie vag-aluzivă, sexualo-aiurea, care să atragă atenţia fetelor bătrâne. Asta presupunând că persoanele de sex feminin cu orientare homosexuală oricum nu au nevoie de bărbaţi. Citez din înţelepciunea paragrafelor ce urmează:

Premiera mondiala in lumea medicala: cercetatorii britanici au reusit sa obtina sperma artificiala. Femeile care spun ca nu au nevoie de barbati sunt cele mai bucuroase de aceasta stire. [...] Ar putea deveni realitate chiar si scenariul macabru al devenirii tata de dincolo de mormant.
Sunt atât de rea încât voi spune că ultima frază se leagă de postul anterior. Despre cât de monumentală este această ştire şi despre fineţea exprimării redactorului, nici nu mă mai chinui, că şi-aşa nu se învaţă...

2 Response to "Din seria titluri senzaţionale"

  1. L'anonyme July 10, 2009 at 4:51 PM
    In goana dupa senzational toti isi iau dreptul sa copieze, sa (se) ridiculizeze, sa calce in picioare. It's human nature... Pacat ca unele specimene o mai iau pe ulei cate putin. La cate articole dinastea mai impanzesc universul mediatic eu zic sa le ignoram, ca pe niste reziduuri a caror destinatie este un singur loc: cosul de gunoi.
  2. TLP July 10, 2009 at 7:41 PM
    De fapt puteai deveni tata dincolo de mormant bine-mersi si acum, daca te masturbai in congelator, sau daca te aruncai de pe bloc dupa ce te-a parasit gagica pe care tocmai ai confundat-o cu congelatorul din fraza precedenta :)