ZooLogic

Citeam în Libertatea că pentru o căsnicie fericită e recomandat să îţi tratezi partenerul ca pe un câine. Probabil că sfaturile se voiau umoristice, de la "smotoceşte-l puţin când ajungi acasă", "nu te supăra când lasă urme de labe pe canapea" [sfat transcris cu o mică licenţă poetică] şi până la "nu te supăra dacă altcineva îi dă de mâncare". Vaaai, ce drăguţ! O abordare pe care chiar nu am mai auzit-o, între atâţia experţi de toate mărimile şi culorile, care dau reţeta perfectă pentru o relaţie perfectă. De altfel, n-aveţi decât să vă uitaţi la episodul "The Business of Love" din Penn&Teller:Bullshit!, eu am altă problemă de ridicat:


Cunoscându-se faptul că toţi bărbaţii e porci şi că inginerii sunt asemeni câinilor (au privire inteligentă da nu se ştiu exprima), dacă m-aş mărita cu un inginer ar trebui să îmi tratez porcul ca pe un câine, câinele ca pe un porc, sau porcul de câine ca pe un câine de porc?

La naiba, cred că totuşi voi alege varianta de a trata omul ca pe un om.

1 Response to "ZooLogic"

  1. Sbarcea Mihai October 24, 2010 at 11:05 PM
    daca cineva vrea sa aiba o casnicie frumoasa trebuie sa aiba :
    1. iubire
    2. respect unul fata de celalalt
    3. intelegere
    odata ce una din aceste reguli este nerespectata, casnicia (prietenia , incazul incare nu sunt casatoriti) va incepe sa decata incetu cu incetu......